Installation & Service

Regelbunden service förlänger livslängden på din säkerhetsutrustning, och om olyckan är framme måste din säkerhetsutrustning fungera som den ska. Genom att engagera er i vårt serviceavtal behöver du inte oroa dig för det. Thomas ser till att er utrustning funkar som den ska, genom ett systematiskt brandskyddsarbete i er verksamhet.

Installation & Service av Säkerhetsutrustning

Thomas Åström tar hand om allt när det kommer till produktval, installation och underhåll av säkerhetsutrustning för brand. Oavsett om det handlar om att installera enskilda brandprodukter i hemmet eller att skapa en helhetslösning för ett större projekt.

Från brandvarnare, brandsläckare till mer avancerade säkerhetssystem.

Behöver ni hjälp med att installera säkerhetsutrustning i era lokaler? Med kunskap och befogenhet är Thomas Åström redo att rycka in och installera de säkerhetssystem som krävs i era lokaler. Komplett med rådgivning och rekommendationer gällande standarden och de lagkrav inom brandsäkerhet som gäller i Sverige just nu.

Underhåll och service

Regelbunden service av brandprodukter garanterar en maximal livslängd – något som inte bara är förmånligt för företaget utan även ett lagkrav enligt “Systematiskt Brandskyddsarbete (SBA)”. Alla företag i Sverige bedriva ett systematiskt brandskyddsarbete enligt lag; vilket innebär bland annat att säkerhetsutrustningen måste underhållas regelbundet.

Känn dig trygg med vårt service avtal

Vem tar hand om det kontinuerliga underhållet av vår säkerhetsutrustning? Hur ofta bör vårt brandskydd kontrolleras? Och hur kan vi försäkra oss att vårt skyddssystem lever upp till standarden och lagkrav? Med ett service avtal hos Thomas Åströms kan ni känna er helt trygga att er utrustning håller sig i toppskick och lever upp till standarden. Thomas sköter självständigt det systematiska brandskyddsarbetet i era lokaler, så att ni istället kan fokusera på det ni gör bäst!

Systematiskt brandskyddsarbete, SBA

Att underhålla säkerhetsutrustning kräver kunskap och utbildning. Brandsläckare, rökdetektorer, brandfiltar och liknande ska kontrolleras årligen. Dessutom ska brandposter testas vart femte år för att säkerställa att de funkar som de ska.

Slutsats

Kort och gott: Regelbunden service förlänger livslängden på din säkerhetsutrustning och om olyckan är framme måste din säkerhetsutrustning fungera som den ska. Genom att engagera er i vårt serviceavtal behöver du inte oroa dig för det. Thomas ser till att er utrustning funkar som den ska, även på lång sikt, genom ett systematiskt brandskyddsarbete i er verksamhet.

Din insats gör skillnad

Tack för att du intresserar dig i brandsäkerheten i din bostad eller på din arbetsplats, tillsammans kan vi skapa en tryggare vardag.

Dela inlägget

Mer läsning ↓

Brand i bostad och byggnad 2023

Varje år inträffar tiotusentals bränder, där bland de vanligaste olyckorna sker i hemmet. Förra året inträffade över 100 dödsolyckor till följd av brand i Sverige, vilket är en ökning sedan året innan. Att förstå statistiken och skapa förståelse för hur brandskador och dödsfall i bostad eller byggnad kan förebyggas är ett steg närmre ett tryggare hem eller anläggning.

Läs mer >
Checklista för systematiskt brandskyddsarbete, SBA.

Systematiskt brandskyddsarbete – SBA

Ett systematiskt brandskyddsarbete är ett sätt att skapa ett långsiktigt, ekonomiskt, och effektivt brandskydd. Att förstå din skyldighet enligt LSO och bedriva systematiskt brandskyddsarbete är avgörande för att säkerställa säkerheten inom din verksamhet.

Läs mer >
Första Hjälpen-utbildning

Första Hjälpen

Vår första hjälpen utbildning ger dig kunskap och färdigheter att avläsa samt agera i ett nödläge. Utbildningen innefattar praktiska övningar och teori, du får bland annat lära dig använda en hjärtstartare (AED), stoppa en blödning (bandagera skadan), upptäcka stroke, allergichock samt lära dig hur du kan hjälpa till vid ett hjärtstopp (HLR).

Läs mer >

Vill du veta mer?

Thomas Åström hjälper privatpersoner och företag att planera & installera brandskydd i hemmet eller på arbetsplatsen. Allt från planering, val av brandprodukter, inköp och installation av brandskyddsartiklar till genomgång av brandskyddet och årliga kontroller.

Kontakta brandexpert

Oavsett om du bär ansvaret för brandsäkerhet på ditt företag eller behöver vägledning kring brandskydd & säkerhetsprodukter i din bostad, erbjuder Thomas en skräddarsydd lösning utifrån din situation.

Thomas Åström